Yläkerta - suunnitelmat

Tässä joitain yläkerran sisustussuunnitelmia.

Lattiaan on hankittu lankkumainen tammilaminaatti. Laminaatin valinnassa tärkeää lisäksi oli että kovuusluokka on vähintään 32 ja paksuus 8mm.
Oleskelutilan seinät maalataan valkoiseksi ja tila pyritään pitämään muutenkin neutraalina. Valaistukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Asuintilojen kattoon tulee vastaava valkoinen kattopaneeli kuin alakerrassa.

Makuuhuoneessa on tarkoitus tuoda seiniin hiukan väriä. Sängyn taakse jäävä seinä  tapetoidaan mahdollisesti voimakaskuvioisella tapetilla ja vastakkainen seinä maalataan harmaalla, tämä tosin vielä harkinnan alla. Makuuhuoneen oveksi valittiin peili-lasiovi, jotta valo pääsee läpi, tilan ollessa pitkänomainen.

Kylpyhuoneen laatoista on hankittu vasta isoa valkoista seinälaattaa, joka todennäköisesti yhdistetään tummaan samanlaiseen laattaan kuin alakerran kylpyhuoneessa. Lattiaan tulee musta tai tumman harmaa pieni laatta. Kylpyhuoneen katto paneloidaan kapealla koivupaneelilla ja allaskalusteeksi on valittu kaksialtainen koivunvärinen allaskaappi.  Kylpyhuoneeseen on hankittu myös poreamme, jonka halusimme olevan riittävän kokoinen kahdelle mutta kuitenkin siro ja vähäeleinen.