keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Autotalli lähes valmis

Autotalli alkaa olemaan ovia vaille valmis. No ehkä jotain pientä vielä niiden lisäksi, kuten reunapellit ja ikkunapielet. Ne asennetaan kuitenkin vasta maalauksen jälkeen.

Kävimme tänään ostamassa myös ulkomaalit. Talo tulee kaavan mukaan olla vaalea mutta ei valkoinen, joten väriksi valitsimme Tikkurilan Kaunis Talo sarjan vaalean harmaan 555x maalin. Onneksemme Hyvinkään S-raudassa oli remontin vuoksi kaikki maalit -30%, joten siitä tulikin melko mukava säästö. Maalia ostettiin kaikkiaan 135 litraa.
Huomenna käymme hankkimassa yläkerran lattiaan levyt. Levyt on helpompi nostaa yläkertaan vielä kun välipohjaa ei ole tehty.

Sisustusmateriaalitkin on nyt lopullisesti päätetty. Pysyimme lattian ja laattojen osalta alkuperäisessä suunnitelmassa. Uutena valintana oli tapetti olohuoneeseen ja työhuoneeseen. Tapetin valinta meinasi olla vaikeampaa kuin osasimme ajatella, kävimme läpi kymmeniä tapettikirjoja, joista löytyi vain muutama joista molemmat pidimme. Eli pitkällisen valinnan jälkeen otimme Raschin Woodland mallistossa valkoisen ja mustan tapetin. Ohessa mallikuvat tapeteista.

Kävimme eilen myös katsomassa viittä vaille valmista Perhehelmeä Toijalassa. Talo oli kaikin puolin varsin kiva. On mukava ajatella että melko pian meidänkin talo alkaa näyttämään siltä myös sisältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti