maanantai 31. toukokuuta 2010

Väliaikaisasumista, round 2...

Taas pitäisi alkaa suunnittelemaan muuttoa, väliaikaisesta kämpästä seuraavaan väliaikaisasumukseen. Tosin tällä kertaa vaihtuu myös paikkakunta. Meidän vanhempi tyttö aloittaa koulun syksyllä, joten siirtyminen Hyvinkäälle ennen sitä oli melko väistämätöntä.

Kamaa tuntuu olevan hirveä määrä. Olemme ostaneet tarpeellisia romppeita "varastoon" pikkuhiljaa, pari sohvaa, divaani, keittiö kodinkoneineen, allaskalusteita, kiuas, ja niin edelleen, lista on piiiitkä. Tällä hetkellä meidän asumus muistuttaa enemmän varastoa, kuin kotia. Elämää ja muuttoa helpootaaksemme, totesimme että varaston vuokraaminen lienee välttämätöntä. Onneksi löysimme hyvän tarjouksen, ja nyt on varasto vuokrattu.

Soittelin myös perustusporukalle ja kyselin autotallin tilannetta, valu oli tehty tänään, muotit pois huomenna, ja sijaintikatselmus tilattu keskiviikolle. Vielä pitäisi selvittää hinta sokkelin sisätäytölle, tavaraa menee karkeasti noin 15m3.

1 kommentti:

  1. Tuo varaston vuokraaminen varmasti on hyvä idea. Meillä on myös se suunnitteilla. Rakentaminen meillä alkaa kesän alkupuolella, ja me asumme väliaikaisesti tuttavan erillisrakennuksessa. Kuitenkaan ei kaikki tavarat tule sinne mahtumaan, joten jotain pitäisi löytää. https://www.varastotilaaturku.fi/vuokraa-varasto.html

    VastaaPoista