lauantai 3. heinäkuuta 2010

Katto valmis ja autotallin teko jatkuu


Olimme tänään pari tuntia työmaalla jatkamassa autotallin tekoa. Talon osalta katto oli saatu eilen valmiiksi ja ulkotyöt jatkuvat vielä vuorilaudoituksen ja terassin osalta. Sisätyöt alkavat toivottavasti ensi viikolla. Seuraavana luultavasti tehdään lattiavalu.

Meillä on tarkoitus teettää joitakin muutoksia Helmitalon vakiotoimitukseen. Jännittävää onkin nähdä sujuuko tämä ongelmitta, sillä muutostyöt pitää sopia työmaalla tekijöiden kanssa.

Muutoksia tulee eniten sauna ja kylpyhuonetilaan. Haluamme saunasta hiukan tilavamman, joten tarkoitus olisi siirtää saunan seinää jonkin verran. Kylpyhuoneesta jää pois wc ja allas kalusteineen. Myös ovi kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen jää pois. Suihku siirrtään pitkälle seinälle ja viereen tulee myös toinen suihku. Tarkoitus on tehdä tilasta siis selkeästi vain suihkutila.

Saunasta jätimme pois kiukaan ja tilalle hankimme oman tyylisen Harvian mallistosta. Lauteet ja panelointi vaihdetaan tervalepäksi.

3 kommenttia:

  1. Meilläkin oli tarkoitus jättää suihkuhuoneen wc pois, mutta sitä ei annettu tehdä, koska se on ainoa wc, joka talossa on invamääräysten mukainen. Niinpä se jätettiin paikalleen ja tilattiin omat kalusteet sen viereen..

    VastaaPoista
  2. Kiitos huomiosta, tämä taitaa tulla meilläkin vastaan. Helmitalolta ei ole tullut kommettia asiasta. Täytyy siis tehdä vaihtoehtoinen suunnitelma tuohon tilaan.

    VastaaPoista
  3. Lueskelen kaikki kirjoitukset läpi ;) Miten kävi tässä, saiko pöntön jättää pois? Meillä ei mikään ole invamääräysten mukainen, suunniteltiin, että se on sitten sen ajan murhe jos joku pyörätuoliin joutuu, eikä siitä kyllä kukaan ole mitään sanonut..

    VastaaPoista