tiistai 10. elokuuta 2010

Maalausta, tarjouksia ja myrskyä
Lomat on nyt tältä erää pidetty. Tosin vielä viikko olisi tarkoitus pitää odotetun muuton aikaan. Aloitimme viime perjantaina autotallin maalauksen. Maalaus etenee melko hitaasti, yksi seinä on nyt kahteen kertaan maalattu. Tallia varten ei ole hankittu maalaustelineitä, vaan telineenä on toiminut tikkaat hiukan viritettynä. Taloa ja tallin päätykolmioita varten maalaustelineet ovat välttämättömät.

Talon osalta työt etenee myös hiljalleen. Välipohjan höyrysulku ja laudoitus on tehtynä. Myös väliseinien teko on alkanut. Kaikki välipuut ovat jo paikallaan ja lisäksi alakerran pienten makuuhuoneiden ja wc:n seinät on levytetty.

Olemme kyselleet tarjouksia yläkerran materiaaleista ja tarvikkeista. Rahdin vuoksi tuntuu olevan järkevintä tilata kaikki paikallisesta K-raudasta. Työt yläkerran osalta aloitetaan heti kun saadaan materiaalit tontille. Myös maalausta yritetään saada tehtyä, jos vain säät sallii.
Tänään aloitettiin myös autotallin nosto-ovien asennus, hommaa jatketaan huomenna.

Pientä lisätyötä ja polttopuita talven varalle toi viime sunnuntainen myrsky, joka kaatoi pari puuta tontillemme. Toinen meni hyvin läheltä taloa, noin metrin ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti