tiistai 24. elokuuta 2010

Yläkertahommia


Olemme viimeisen parin viikon aikana tehneet yläkerran pohjatöitä, eli tuulensuojalevyjen ja villojen asennusta. Työpäivän jälkeen parin tunnin työskentely talolla on vienyt hommia mukavasti eteenpäin. Teemme suuren osan töistä yläkerrassa itse, ainoastaan sähkö- ja lvi- töitä teetetään. Myös autotalli on käytännössä valmis, ainoastaan maalausta ei ole saatu huonojen säiden vuoksi tehtyä.

Päätimme tänään että hankimme alakertaan myös erillisen ilmalämpöpumpun, joka ei kuulu toimitukseen. Se säästää kuitenkin merkittävästi lämmityskustannuksissa ja lisää asumismukavuutta kesällä.

Alakerran osalta työt etenee tasaisesti. Väliseinät ovat nyt paikallaan, sähkö- ja lvi-työt on kalusteasennuksia lukuunottamatta tehty. Kuitenkin koska talossa ei esimerkiksi ole vielä asennettu ulko-ovia, eikä sisustustöitä ole vielä aloitettu, ei tunnu siltä että pääsisimme muuttamaan ensikuun lopussa. Pitää siis vain toivoa parasta että kaikki sujuisi ja talo valmistuisi ajallaan. Nyt tiettävästi suurin kysymysmerkki on lattiavalun kuivuminen ajallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti