tiistai 5. huhtikuuta 2011

Hitaasti eteenpäin ja korjauksia odotellessaViikot vain vilistävät silmissä ja yläkerta etenee tappavan hitaasti. Kaiken kiiren keskeellä on vain helppo luistaa siitä mikä ei ole pakollista, blogin päivityskin on näköjään päässyt tähän kategoriaan.

Tällä hetkellä odotellaan Helmitalon porukkaa tekemään muutamia puuttuvia pikkujuttuja (ulkopuolen puuttuvia koristelistoja), myöskin rakenteiden eläminen on aiheuttanut pieniä vaurioita muutamaan kipsilevysaumaan alakerran olohuoneen pitkällä seinällä.

Yläkerrassa olohuoneen puoli on vihdoin saatu kattolistoja vaille valmiiksi, mutta makuuhuoneessa on vielä kattopanelointi kesken. Onneksi koko seuraava viikonloppu on vapaana, joten toivottavasti saataisiin yläkerta muuttokuntoon pintojen osalta.

2 kommenttia:

  1. No mutta onhan tuossa jo edistystä edelliseen kuvaan samasta paikasta ;) Hitaasti hyvä tulee :) Nim. äkkiä valmiiksi että pääsee muuttamaan!!

    VastaaPoista
  2. Voisitteko ottaa muutamia kuvia tuulikaapista niin näkisi miltä portaiden alapää näyttää. Itsekin mietimme perhehelmen yläkerran rakentamisen aloittamista mutta minua epäillyttää portaiden alkaminen tuulikaapista. Mietittekö yhtään vaihtoehtoa, jossa portaat alkaisivat aulasta?

    - Tomi

    VastaaPoista