tiistai 26. lokakuuta 2010

Kuvia alakerrasta

Tässä muutamia kuvia alakerrasta, joka valmistui kuin valmistuikin ajallaan. Emme vain ole muilta kiireiltä ehtinineet päivättämään blogia mutta eiköhän sekin taas korjaannu.7 kommenttia:

 1. Vau. Silmä lepää näissä kuvissa.

  Ihanan selkeä, valoisa, avara, linjakas (ja paljon muita sisustuslehtien hehkutustermejä) - kaunis, kaunis koti ja uskomatonta venymistä lapsiperheen ruuhkavuosiarjessa.

  Teknisenä raporttina tämä blogi on malliesimerkki omatoimirakentamisesta, ja mahtavaa että tällaisia on. Jos vaikka joskus itse pääsee siihen asti että rakentais jotain. Kesämökin..tai no, leikkimökin... no,nukkekodin. Tai jotain :D

  VastaaPoista
 2. Kiitokset mieltä ilahduttavista kommenteista. Projekti jatkuu samoilla linjoilla yläkerran osalta.

  VastaaPoista
 3. Tosi upean näköistä!

  Asensiko Helmitalon porukka peruspaketin ulkopuolelta valitut materiaalit? Vai jouduitteko asentamaan itse/palkkaamaan omat työmiehet? Keittiö, vessan kalusteet, lattiat, kosteiden tilojen kaakelit, erkoistapetit, jne.

  Missä vaiheessa saitte tietää paljonko saatte hyvitystä Helmitalolta pois jätetyistä pintamateriaaleista?

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Helmitalon porukka hoiti kaikki asennukset lukuun ottamatta kiintokalusteita. Sovimme jo alkuvaiheessa että jätämme toimituksesta pois kiintokalusteet ja hoidamme myös asennustyön itse. Hyvitys kalustetoimituksen pois jättämisestä oli erittäin kohttuullinen. Helmitalon puolesta hoitui myös kaikkien hanojen ja suihkun asennukset, vaikka olimme hankkineet ne muualta. Materiaalien vaihdosta/pois jättämisestä meille hyvitettiin perusvlikoiman hintojen makaisesti, hintatiedot saimme tavaratoimittajalta. Lisätyöt maksoimme suoraan Helmitalon tekijöille, esim. laatoitus keittiön lattiaan ja lisäpistorasiat. Kaikki materiaalimuutokset sujuivat vaivattomasti ja hyvitykset ovat hoidettu Helmitalolla reilusti.

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomattoman upean näköinen koti. Kertakaikkiaan. Selasin blogia tuossa pitkään tosi tiivisti, koska harkitsimme Helmitaloa, mutta päädyimme vielä muuttamaan rivitaloon. Ehkä sitten myöhemmin Helmitalo, tämä ainakin antaa pelkkää positiivisuutta. WAU!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset! Olemme olleet tyytyväisiä Helmitaloon, voin suositella lämpimästi.

  VastaaPoista