keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uusi into.


Yritänpä taas aktivoitua blogia päivittämään.
Loppuvuosi meni ennemmin vain elellessä uudessa kodissa. Yläkerran aikataulun kanssa olimme vielä syksyllä yli optimistisia, eli ei siis vielä ihan valmista :)
Yläkertaa on tasaisesti rakenneltu mutta työt muiden töiden ja kiireen lomassa ovat edenneet melko hitaasti.
Nyt kuitenkin viimeisen viikon aikana olemme innostuneet puuhastelemaan yläkerrassa joka ilta pari tuntia. Pääsemme pian tekemään "mukavia töitä" eli sisustustyöt pääsevät pian alkamaan. Käymme varmaakin tänä viikonloppuna ostamassa laminaatit, pakkelit sekä maalit ja tapetit. Kattopaneelit on jo hankittu.
Ennen sisustustöiden aloitusta toki vielä vähän levytystä jäljellä, tietenkään paklausta ja tasoitusta unohtamatta.
Nyt kuitenkin taas innokas mieli tekemiseen ja uskallan jo toivoa että pääsemme vielä talven aikana muuttamaan yläkertaan. Yläkertaan tulee siis meidän vanhempien omat tilat, eli makuuhuone, vaatehuone ja oleskelutila, sekä mukavan kokoinen kylpyhuone.
Vielä ehkä hiukan karun näköistä.

2 kommenttia:

  1. Mistä kautta teille tulee portaat yläkertaan? Tuulikaapista kuten piirustuksissa on vai oletteko keksineet parempaa paikkaa niille?

    VastaaPoista
  2. Portaat tulee meille vasta lähi viikkoina ja ne asennetaan piirrustusten mukaisesti. Alunperin oli tarkoitus laittaa umpiportaat ja tehdä ovellinen tila portaiden alle. Nyt kuitenkin päätimme jättää portaat avonaisiksi, joka hiukan yhdistää tiloja ja lämmön kierto ylös toteutunee paremmin. Laitamme kuvia kun portaat on asennettu.

    VastaaPoista