maanantai 24. tammikuuta 2011

Hikeä ja pölyä.

Pakkelointia, hiomista, pölyä ja sotkua. Yläkerrassa hommat etenevät tasaisesti, sähkövedot alkaa olla tehtynä ja viikonloppuna saatiin pakkeloitua kaikki seinäpinnat ensimmäisen kerran. Pientä päänvaivaa tuotti porraskuilun seinien akrobaattinen saumaaminen. Telineet olisivat kyllä helpottaneet elämää kummasti, mutta tällä kerralla oli tyytyminen tikkailla keikkumiseen. Tavoitteena olisi päästä maalailemaan seiniä keskiviikkona, jäisi sitten viikonloppu lattian asentamiselle. Sähkömiehenkin metsästys päättyi hyvin kun löydettiin mukavan naapurin avustuksella tuttu sähkömies, joka lupautui tekemään kytkennät myös meille.4 kommenttia:

 1. Hei! Sattumalta löysin tänne blogiin, nimestä päätellen asutaan samalla seudulla.

  Meilläkin on oma yläkerta aikalailla samassa vaiheessa kun teillä menossa. Valmistuu siinä hitaasti , mutta varmasti :)

  mukavaa ja raksan täyteistä viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hei, poikkesin myös blogissasi, kaunis koti teillä. Tsemppiä teillekin yläkerran valmiiksi saattamiseen. Loppusuora jo lähellä ;)
  Meillä on alakerrassa läjäpäin tavaroita ja kalusteita jotka on tarkoitus tulla yläkertaan. Tämän vuoksi myös kaksi alakerran huoneista pääsee pysyvään käyttöönsä vasta yläkerran valmistuttua. Motivoipa tekemään hommia.
  -p-

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Mukava katsoa aikaansaannoksianne ja projektin etenemistä. Hienon näköiset materiaalivalinnat!

  Itselläni on myös muutto marraskuussa Perhehelmeen. Jos rakennuskiireiltänne ehditte, niin kuulisin mielelläni projektikuulumisia (hyvät ja huonot) ja paljon auttaisi esim. tarkemmat menekkilaskelmanne ja muutamat tekniset ratkaisut yläkerrasta jne. Minut tavoittaa sähköpostista jarmo79 gmail com (spämmieston vuoksi lisää "ät"-merkki ja piste).

  Kiitos jo näin etukäteen, jos vaivaudutte auttamaan miestä mäessä :)

  Jarmo

  VastaaPoista