torstai 13. tammikuuta 2011

Portaat


Nyt kun yläkertaan ei tarvitse enään roudata rakennustarvikkeita, villoja ja levyjä, voidaan portaat pian asentaa. Helmitalon Perhehelmessä on melko ahdas porrasaukko, joten mitään ei olisi saatu ylös jos portaat olisivat olleet paikallaan.
Porrastarjouksia pyysimme reilulta viideltä valmistajalta, joista ainoastaan kahdelta tuli myyntitarjous. Tämä hiukan erikoista.
Joka tapauksessa valitsimme näistä kahdesta ja portaat on tilattu Jussi-portailta. Portaat tulevat tarviketoimituksena, osittain koottuna. Eli asennuksen hoidamme itse. Materiaalina koivu, jonka pitäisi kestää koiran kynsiä hiukan paremmin. Halusimme portaista mahdollisimman yksinkertaiset. Mallikuva joka on lainattu Puupeukalon sivuilta edustaa tyyliltään mallia joka meille tulee, joskin meille tulee siis L-porras. Reisilankut valkoiset ja askelmat petsattuna pähkinän sävyisiksi.

Yläkerrassa hommat jatkuvat ja maalaustyöt pääsemme tiettävästi aloittamaan ensi viikolla.

8 kommenttia:

 1. Hienot portaat ja muutenkin hieno talo teillä :)! Meillä on myös Helmitalo rakenteilla, odotellaan talopaketin tuloa parhaillaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset, vielä työn sarkaa riittää yläkerran kanssa. Onnea teidän projektille.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Hienolta näyttää teidän talo : )

  Jäin tuota teidän laminaattia miettimään, että onko se todella Conferencen valkotammi kuten sisustusmateriaalipostauksessa lukee? Vai onko kuitenkin Kirsikka Glaze kun on noin vaalea? Itsellämme juuri lattianvalinta edessä...

  Entä mistä olette ostaneet tuon olohuoneen pyörivän nojatuolin?

  Tsemppiä yläkerran valmiiksi saattamiseen!
  Hanna

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta! Lukiessani muita rakennusblogeja bongasin jostain linkin tänne, missä siis oma kaupunkimme vilahti nimessä! Ja mitä löydän, tulevat naapurit! :D Vanhemmista kuvista siis missä ympäristöä näkyi, bongasin tutun keltaisen talon ja vihdoin tajusin että siinähän se meidän tontti vielä puiden kanssa on teidän autotallin takana ;)
  Profiilin takaa löytyy meidän raksablogi. Ehkä mekin tavataan joskus kunnolla livenäkin kun mäkin siellä raksalla pääsen enemmän aikaa viettämään ;)

  VastaaPoista
 5. Hannalle:

  Siis lattia on todellakin Conferencen Kirsikka Glaze niin kuin arvelitkin. Silloin kuin asiasta kirjoittelin luulin sen olevan valkotammi, pieni sekaannus Viialan rakennustarvikkeessa.

  Olohuoneen tuoli on Ikeasta, joskin poistunut malli tuo kankainen. Tässä linkki olemassa olevaan malliin http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70126567

  VastaaPoista
 6. Junglehouse mom, mahtava yhteensattuma. Eiköhän me törmäillä kun kerran naapureitakin pian ollaan :) Kun kevät koittaa ja mekin saadaan sisähommat valmiiksi niin vietätään taas enemmän aikaa ulko- ja pihahommissa.
  Tsemppiä teidän projektille!

  VastaaPoista
 7. Meillakin Helmitalo rakenteilla. Saako kysyä minkä hintaiseksi portaat tuli?

  VastaaPoista
 8. Hinta rahdin kanssa taisi olla noin 2300€, asennuksen teemme itse.

  VastaaPoista